ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - Samaras Furs & Leather
Order via telephone: +30 2310223540
SHOPPING CART
0

No products in the cart.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ και τους λοιπούς φόρους. Όλα τα κόστη που συμπεριλαμβάνονται, θα αναγράφονται στην ιστοσελίδα ή στους όρους πώλησης.

H ιστοσελίδα μας υποστηρίζει τέσσερις διαφορετικούς τρόπους πληρωμής:

  • Πληρωμή με πιστωτική κάρτα: (Mastercard, Visa, Maestro, Diners ή American Express) Διαλέξτε την επιλογή Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα και θα μεταφερθείτε σε μια ασφαλή σελίδα (SSL) συναλλαγής της τράπεζας μας. Αφού συμπληρώσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, θα λάβετε μετά από λίγα λεπτά ένα email επιβεβαίωσης.
  • Paypal: Η Paypal είναι μία εταιρεία που παρέχει ασφαλείς και γρήγορες συναλλαγές. Μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα στον Paypal λογαριασμό σας από την τράπεζά σας, ή χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα να μεταφέρετε το ποσό της πληρωμής.  
  • Πληρωμή μέσω λογαριασμό τραπέζης: Εάν επιλέξετε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας με μεταφορά μέσω τραπέζης, η αποστολή των προϊόντων θα γίνει αφού λάβουμε την απόδειξη πληρωμής από την τράπεζα. Γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι μας έχετε στείλει το αποδεικτικό μεταφοράς του ποσού όσο πιο σύντομα, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής.
  • Πληρωμή με αντικαταβολή: Ισχύει μόνο για παραγγελίες από Ελλάδα και ο παραλήπτης επιβαρύνεται με έξοδα αντικαταβολής (1.80€).
  1. i) Πληρωμές που γίνονται απευθείας στο λογαριασμό της εταιρείας μας είναι πλήρως ασφαλείς και υπόκεινται στους Ευρωπαϊκούς νόμους και τα άρθρα που σχετίζονται με την διαφάνεια συναλλαγών. Επιπλέον, το γεγονός ότι έχουμε και φυσικό κατάστημα, εκτός από διαδικτυακό, καθιστά πιο εύκολο να μας αναζητήσετε εφόσον το επιθυμείτε.
  1. ii) Είναι τα στοιχεία της κάρτας μου ασφαλή;

Για την άνεσή σας, οι πληροφορίες πληρωμής που μας παρέχετε θα αποθηκεύονται στον κρυπτογραφημένο server μας. Μπορείτε να διαγράψετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας αφού έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας, με τον εξής τρόπο: εισέλθετε στον λογαριασμό σας, επιλέξτε την καρτέλα «Οι Μέθοδοι Πληρωμής Μου» και έπειτα επιλέξτε «Διαγραφή Πιστωτικής Κάρτας» για να αφαιρέσετε τα στοιχεία πληρωμής σας από την βάση δεδομένων μας.

Οι συναλλαγές σας είναι πλήρως ασφαλείς στην ιστοσελίδα μας.